Filtre ajouté :
News Station de Marelongue Zostérops complex Le CBN-CPIE Mascarin au Piton Mare d'Arzule La SEOR : Société d'Etudes Ornithologiques de La Réunion Glomeremus orchidophilus (Gryllacridiae) Summer School
Contacts CONTACTS For reservations, send a request to the following email address:e-mail: stationmarelongue[at]univ-reunion. remove-this. fr For more information, please contact: VALERY Audrey e-mail
Détail actualité
About Facilities People AH-PENG Claudine - Project manager Claudine completed her PhD in Botany in 2007 at the University of La Réunion, she then did her post doctoral studies at the University of Cap
Visiting Booking Guestbook Network Thomas GIAMBELLUCA http://geography.manoa.hawaii.edu/thomas-giambelluca/ Steve JOHNSON Professor at the University of KwaZulu Natal Research Interests: The ecology o
About Facilities People Mare-Longue Research Station (MRS) is an infrastructure built in 2012, for terrestrial ecology which focuses mainly on native ecosystems of the Mascarenes archipelago. It aims
About Facilities People Life at the station The station includes: - 2 dorms with 6 beds each , with mattress, mattress protector and fitted sheet provided, - A kitchen with fridge, oven, pans, dishes
L'école Présentation générale Organisation Organigramme Equipe de direction Equipe enseignante Contacts Système de Management de la Qualité RSE Historique Documentation Archives Organigramme
Formations Cycle Préparatoire Intégré Spécialité Agroalimentaire Spécialité Bâtiment et Énergie Spécialité Informatique Anglais : TOEIC Récupérer un diplôme Document administratif Syllabus de l'ESIROI
L'école Présentation générale Organisation Système de Management de la Qualité RSE Historique Documentation Documentation générale Syllabus ESIROI Archives Syllabus de l'ESIROI Un syllabus est un docu
Vie étudiante LES DEMANDES DE CONVENTIONS DE STAGES LES INFOS PRATIQUES BDE ESIROI ASSOCIATIONS UNIVERSITAIRES ESI'ACTIONS Activités Sportives Activités Culturelles LA CHARTE DE BONS COMPRTEMENTS Le r
La spécialité Agroalimentaire forme des ingénieurs capables d’intervenir à toutes les étapes de la chaîne de production. Elle les prépare à encadrer, diriger et mener un travail d’ingénierie répondant
Ce site web utilise des cookies. En continuant à naviguer sur ce site web, vous acceptez notre utilisation de cookies. Pour en savoir plus, consultez notre politique de confidentialité.